Sunday, July 27, 2008

kuues nädal

nii, nüüd hakkavad asjad liikuma juba natukene :-) see nädal oli ilgelt nõme võistlus - pie in the eye. no mina küll toiduga ei mängi. a vaatab, mis saab ja järgmine ndal annan teada.
see nädal kohtasin paari päris lahedat ema:
esimene neist on õppinud psühholoogiat ja töötas 10 aastat human resource'i valdkonnas ja hetkel kodune. hästi lahe tädi, kutsus korduvalt õhtusöögile, pakkus välja, et saan keset päeva ta basseinis sulistada, vihmaga saan varju minna ja õhtuti tõi koju:-)
teine oli ka õppinud psühholoogiat ja töötab psühholoogina, hetkel lapsega kodune. temaga sai räägitud pikalt ja laialt elust:-)
kolmas tädi kah õppinud psühholoogiat:-) a ta jättis pooleli ja nüüd on mingi home business ja tal on selline huvitav aparaat, mis teeb kindlaks stressi allikad kehas ja eemaldab neid. suve lõpus kui lähen delivery't tegema, siis lubas mulle ühe tasuta seansi teha:-) ja siis ta õpetas natukene, kuidas tasakaalu oma kehas leida. aitab kah:-)
nii, lahedad emad said otsa:-) a magada ma ikka ei saa. voodis on kitsas, jalad kisuvad tiba krampi, voodis on kitsas, palav on, päeval oled pinges ning öösel näed jaburaid unenägusid, tagumik on valus ja kas ma juba mainisin, voodis on kitsas.
tahan eesti toitu!!!! piiril lasti vist emme saadetud pakk õhku. hüvasti eesti šokolaad, parankad, leib ja raamat:'(
nii, nüüd vist kõik, ei mäleta rohkem. hemmmmm, ok kui meenub, siis annan teada:-)
c ya:-) :-) :-) :-) :-)

1 comment:

Unknown said...

Kle h''sti paned, p''ris palju sai naerda..kuid tglt. nii monigi asi siin on naljast v''ga kaugel. Blogi on ;) - j''tka samas vaimus, sest p''rast on hea lugeda! Ma olen juba pooled oma seiklused bookfieldil unustanud. Peaks vaikselt meelde tuletama, et ikka koju tagasi minnes midagi r''''kida oleks.

Tiina